Kompetansebedriften AS

Arbeidsvarslingskurs 1 & Arbeidsvarslingskurs 2

Arbeidsvarsling kurs 1 og arbeidsvarsling kurs 2

Dersom man skal arbeide på riks- og fylkesvei kreves det Arbeidsvarslingskurs 1 og/eller arbeidsvarslingskurs 2. Det kravet gjelder selv når kommunene har blitt delegert myndighet for veiarbeidsvarsling på riks- og fylkesveier. Kompetansebedriften AS er en totalleverandør når det gjelder sikkerhetsprodukter og opplæring til den norske industrien. og tilbyr dermed kurs i Arbeidsvarslingskurs 1 og Arbeidsvarslingskurs 2.

Vi har kursledere med høy erfaring på Arbeidsvarslingskurs og som motiveres av å videreføre fysisk arbeid med sikkerheten i behold.

Vi tilbyr både Arbeidsvarslingskurs 1 og Arbeidsvarslingskurs 2, hvorav det første kurset er for de som skal utføre veiarbeid jevnlig og som har ansvar for området der arbeidet finner sted. Dette kurset er nødvendig for arbeider der man krever godkjent arbeidsvarslingsplan. Mens arbeidsvarslingskurs 1 passer for ansatte og innleide er arbeidsvarslingskurs 2 mer rettet mot ledere og personer med mer ansvar for arbeidsvarslingsplanen og søke opp mot skilt og vei myndighetene.

Arbeidsvarslingskurs 1 

 • For de som skal utføre arbeid jevnlig på veg, og som har ansvar for stedet der arbeidet finner sted
 • Ansatt eller leid inn i en bedrift
 • Arbeider der det kreves godkjent arbeidsvarslingsplan
  Varighet: 8 skoletimer
  Pris: 1950,- (inkludert lærematriell og kompetansebevis i kredittkortformat)

 Arbeidsvarslingskurs 2 

  • Kurs for ansvarlig søker
  • Leder eller person med mer ansvar
  • Skal beherske norsk muntlig og skriftlig
   Varighet: 16 skoletimer
   Pris: 3500,- (inkludert lærematriell og kompetansebevis i kredittkortformat)

Våre kursholdere i Arbeidsvarslingskurs 1 og Arbeidsvarslingskurs 2 har både lang og bred erfaring fra området og formidler kunnskap på en enkel og lettforståelig måte. Samtidig har vi tilstrekkelig kompetanse på de fleste arbeidsområder hvor Arbeidsvarslingskurs 1 og arbeidsvarsling kurs 2 er nødvendig. På den måten vil alle våre kurs skreddersys mot dine relevante arbeidsoppgaver. For oss er det viktig at du mestrer ditt eget arbeid samtidig som sikkerheten er på topp, derfor ønsker vi at alle våre arbeidsvarsling kursdeltakere skal gå ut i fra våre arbeidsvarslingskurs ved å føle seg godt sikret til å utføre sine arbeidsoppgaver.

I tillegg til dette kan vi tilby en rekke andre sikkerhetskurs som blant 13 annet brannvernkurs, stillaskurs, slokkeøvelser, kurs i varme arbeider, arbeid i høyden og generell sikkerhetsopplæring. Felles for alle våre kurs er at vi kan tilpasse disse etter de krav til sikkerhet som deres arbeidsplass stiller, akkurat slik vi tilpasser Arbeidsvarslingskurs 1 og Arbeidsvarslingskurs 2. Her er det ingen grunn til å nøle med å melde deg selv og resten av teamet ditt opp til kurs.

Hvorfor ta Arbeidsvarslingskurs?
Formål med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved veg, og de hensyn som skal tas. De skal videre ha kunnskap om de formelle prosedyrer som skal følges før arbeidet igangsettes og under arbeidets gang. Dette er for å øke sikkerheten og for å gi deg en tryggere arbeidshverdag.

Har du spørsmål om Arbeidsvarslingskurs 1 og Arbeidsvarslingskurs 2 eller noen av våre andre kurs er det bare å ta kontakt med oss for mer informasjon. Du kan nå oss på Telefon: 22 66 01 33, chatten her på siden eller sende oss en E-post: post@kompetanse-bedriften.no.
Vi vil besvare deg så fort vi har anledning.