Nettundervisning og webinar

Nyhet, Nettundervisning med praksisdel!

Kompetansebedriften AS tilbyr Nettundervisning i kombinasjon med praksisdel på nesten alle våre kurs under Corona perioden. Teori gjøres som en Nettundervisning/webinar og praksis gjøres med begrenset antall deltakere pr praksis del av kurset, med enn til hver tid gjeldende smitteverntiltak.

Praksis avtales inviduelt etter fullført teoridel.

Er du klar for å ta et intensivt Nettundervisning kurs som både er enkelt og effektivt?

Nettundervisning er den enkleste måten vi mennesker kan holde oss oppdatert på, samt at det både er fleksibelt, rimelig og en effektiv måte å lære seg mer på. Vi i Kompetansebedriften tilbyr en kombinert nettundervisning kurs i teori og praksis, som vil ta for seg blant annet” bruk av arbeidsutstyr” og andre relevante teoretiske og praktiske oppgaver. På denne måten sparer kunder verdifull tid ved at teori kurset kan gjennomføres som nettkurs og man da slipper å binde opp verdifull arbeidstid i reise og opphold. For at vi skal kunne gi en fullverdig dokumentert og sertifisert opplæring for våre kunder, krever arbeidsmiljøloven og underliggende forskrifter at det fullføres teoretisk og praktisk opplæring.

For at vi skal kunne tilpasse og tilrettelegge den praktiske delen best mulig for våre kunder, kreves det et godt samarbeid med våre kunder. På denne måten vil det alltid være gode dialoger oss imellom. Kundene utfører den teoretiske delen på nett på oppsatte nettundervisnings datoer og tid. Også avtales den praktiske delen. Den praktiske delen blir avholdt hos oss i Kompetansebedriften, men skulle det være behov for å utføre den hos kunden på prosjekt eller byggeplass, kan dette la seg gjøre ved en forespørsel.

Hvorfor velge våre nettundervisninger kurs?
Kompetansebedriften tilbyr interessante og lærerike nettundervisningskurs for deg som er ute etter å lære fra et høyt faglig nivå. For at alle skal kunne delta på våre nettkurs blir dette gjennomført digitalt, også eksamen og dermed tilgjengelig for alle.

 Vi tibyr følgnede kurs som nettundervisning med praksis:

Maskinfører Nettundervisning   Truckfører Nettundervisning   Teleskoptruckkurs Nettundervisning   Varme arbeider Nettundervisning   Stillasbygger Nettundervisning   Anhuker og signalgiver Nettkurs   Håndholdt arbeidsutstyr Nettundervisning   Fallsikring Nettkurs   Personløfter Nettundervisning   Stillasbygger 5-9 meter Nettundervisning

Ved praksisdel hos oss har vi satt i verk følgende smitteverntiltak.

  • Hyppig vask eller desinfeksjon av hendene
  • håndvask med såpe og vann etter hosting/nysing, etter toalettbesøk
  • Hyppig vask av gjenstander som berøres av mange
  • Unngå å ta seg i ansiktet med hendene
  • Unngå hosting på andre
  • Unngå håndhilsning og klemming
  • Instruktør/Deltaker skal unngå å stå eller sitte tett, og helst holde to meter avstand fra hverandre.
  • Håndvask eller hånd-desinfeksjon skal være tilgjengelig ved inngangspartier.
  • Toaletter og vaskeservanter, håndtak og andre gjenstander som hyppig berøres, bør rengjøres ofte

Vi tilbyr mange kurs som nettundervisning og praksis 1-1.

Ønsker du mer informasjon om våre nettkurs, eller hvordan dette fungerer i praksis. Ta kontakt med oss om du ønsker at vi skal hjelpe dere med Nettundervisning og praksis 1-1! Ring oss gjerne på 22 66 01 33 eller send oss en epost til Post@kompetanse-bedriften.no Vi vil besvare deg så fort vi har anledning.