Kompetansebedriften AS

Personvern

PERSONVERNERKLÆRING

----

DEL 1 - HVA GJØR VI MED INFORMASJON?

Når du kjøper noe fra vår butikk, som en del av kjøp og salgsprosessen, samler vi den personlige informasjonen du gir oss for eksempel navn, adresse og e-postadresse.
Når du blar i butikken vår, vi også automatisk få datamaskinens internettprotokoll (IP) -adresse for å gi oss informasjon som hjelper oss med å lære om din nettleser og operativsystem.
E-post markedsføring (hvis relevant): Med din tillatelse, kan vi sende deg e-post om vår butikk, nye produkter og andre oppdateringer.

DEL 2 - SAMTYKKE

Hvordan får du mitt samtykke?
Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, verifisere kredittkortet ditt, legge inn en bestilling, legge til rette for en levering eller returnere et kjøp, innebærer det at du samtykker til vår innsamling det og bruker det for at spesiell grunn bare.
Hvis vi ber om din personlige informasjon til en sekundær årsak, som markedsføring, vil vi enten spørre deg direkte for din uttrykt samtykke, eller gi deg en mulighet til å si nei.

Hvordan kan jeg ta mitt samtykke?
Hvis du etter du melde deg på, du ombestemmer deg, kan du trekke tilbake ditt samtykke for oss å kontakte deg, for fortsatt innsamling, bruk eller utlevering av din informasjon, når som helst, ved å kontakte oss på post@kompetanse-bedriften.no eller post til oss på:
Kompetansebedriften AS
Aasta Hansteens vei 3 Oslo NO 0988

DEL 3 - FLAGGING

Vi kan avsløre din personlige informasjon dersom vi er pålagt ved lov å gjøre det, eller hvis du bryter våre vilkår for bruk.

DEL 4 - SHOPIFY

Vår butikk ligger på Shopify Inc. De gir oss den online e-handel plattform som tillater oss å selge våre produkter og tjenester til deg.
Dine data blir lagret gjennom Shopify datalagrings, databaser og generell Shopify søknaden. De lagre dine data på en sikker server bak en brannmur.

Betaling:
Hvis du velger en direkte betaling gateway for å fullføre kjøpet, så Shopify lagrer dine kredittkortopplysninger. Det er kryptert gjennom Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Din kjøpstransaksjon data lagres bare så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøpet transaksjonen. Etter det er ferdig, er informasjonen kjøpstransaksjonen slettet.
Alle direkte betalingsløsninger følge de standarder som er fastsatt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover.
PCI-DSS kravene bidra til å sikre trygg håndtering av kredittkortinformasjon ved vår butikk og dens tjenesteleverandører.
For mer innsikt, kan du også ønsker å lese Shopify vilkår for bruk (https://www.shopify.com/legal/terms) eller Personvernerklæring (https://www.shopify.com/legal/privacy).

DEL 5 - tredjepartstjenester

Generelt vil de tredjepartsleverandører som brukes av oss bare samle, bruke og avsløre din informasjon i nødvendig utstrekning for å tillate dem å utføre de tjenestene de leverer til oss.
Men visse tredjeparts tjenesteleverandører, for eksempel betalingsløsninger og andre betalingstransaksjon prosessorer, har sine egne retningslinjer i forhold til den informasjonen vi er pålagt å gi til dem for dine innkjøpsrelaterte transaksjoner.
For disse leverandørene, anbefaler vi at du leser deres retningslinjer, slik at du kan forstå på hvilken måte din personlige informasjon vil bli håndtert av disse leverandørene.
Spesielt husker at enkelte leverandører kan være plassert i eller har anlegg som er plassert en annen jurisdiksjon enn deg eller oss. Så hvis du velger å gå videre med en transaksjon som involverer tjenester av en tredjeparts tjenesteleverandør, så din informasjon kan bli underlagt lovene i jurisdiksjonen (e) der at tjenesteleverandøren eller sine fasiliteter ligger.
Som et eksempel, hvis du befinner deg i Canada og transaksjonen er behandlet av en betaling gateway som ligger i USA, så din personlige informasjon som brukes i å fullføre denne transaksjonen kan være pliktig etter USA lovgivning, herunder Patriot Act.
Når du forlater butikken vår hjemmeside eller blir omdirigert til en tredjeparts nettside eller applikasjon, er du ikke lenger underlagt denne personvernerklæringen eller vår nettVilkårene.

Lenker
Når du klikker på linker på vår butikk, kan de henvise deg bort fra vår side. Vi er ikke ansvarlig for personvernet på andre nettsteder, og oppfordrer deg til å lese deres personlige opplysninger.
Google Analytics:
Vår butikk bruker Google Analytics for å hjelpe oss å lære om hvem som besøker nettstedet vårt, og hvilke sider som blir sett på

DEL 6 - SECURITY

For å beskytte dine personlige opplysninger, tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre at det ikke er feilaktig tapt, misbrukes, tilgang, avslørt, endret eller ødelagt.
Hvis du gir oss din kredittkortinformasjon, er informasjonen kryptert ved hjelp av Secure Socket Layer-teknologi (SSL) og lagres med AES-256 kryptering. Selv om ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS krav og iverksette ytterligere allment aksepterte industristandarder.

DEL 7 - COOKIES

Her er en liste over informasjonskapsler som vi bruker. Vi har listet dem her slik at du kan velge om du ønsker å melde deg ut av informasjonskapsler eller ikke.
_session_id, unik token, sesjoner, Lar Shopify å lagre informasjon om økten (referent, destinasjonssiden, etc).
_shopify_visit, ingen data holdt, vedvarende i 30 minutter fra siste besøk, Brukes av vår hjemmeside leverandørens interne statistikker tracker for å registrere antall besøk
_shopify_uniq, ingen data holdes, utløper midnatt (i forhold til den besøkende) av neste dag, Teller antall besøk til en butikk med en enkelt kunde.
cart, unik token, vedvarende i 2 uker, lagrer informasjon om innholdet i handlekurven din.
_secure_session_id, unik token, sessional
storefront_digest, unik token, ubestemt Hvis butikken har et passord, blir dette brukt til å avgjøre om den nåværende besøkende har tilgang.
PREF, vedvarende for en svært kort periode, Set av Google og spor som besøker butikken og fra der

DEL 8 - lavalder

Ved å bruke dette nettstedet, bekrefter du at du er minst myndighetsalderen i staten eller provinsen bolig, eller at du er myndig i staten eller provinsen bosted og du har gitt oss ditt samtykke til å tillate noen av mindreårige pårørende å bruke dette nettstedet.

SEKSJON 9 - ENDRINGER I PERSONVERN

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolicy når som helst, så kan du lese den ofte. Endringer og presiseringer vil tre i kraft umiddelbart etter sitt innlegg på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne politikken, vil vi varsle deg her at det har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker dem og under hvilke omstendigheter, om noen, vi bruker og / eller utlevere den.
Hvis vår butikk er ervervet eller fusjonert med et annet selskap, kan informasjonen bli overført til de nye eierne, slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.

SPØRSMÅL og kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å: tilgang til, rette, endre og slette alle personlige opplysninger vi har om deg, kan du registrere en klage, eller bare ønsker mer informasjon, kontakt vår Privacy Compliance Officer på post@kompetanse-bedriften.no eller per post til
Kompetansebedriften AS
[Re: Privacy Compliance Officer]
Aasta Hansteens vei 3 Oslo NO 0988