Sikkerhetsopplæring - Truckfører / Maskinfører / Kranfører

Truck / Maskin / Kran

 

Kompetansebedriften AS er en totalleverandør av sikkerhetsprodukter og opplæring til industrien. Vår filosofi er enkel: Nøkkelen til en sikker og effektiv arbeidsdag går gjennom kunnskap og riktig utstyr. I vårt kurssenter i Oslo holder vi interessante og lærerike kurs innenfor sikkerhetsopplæring. Kurset i sikkerhetsopplæring vil bli presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte. Våre kursholdere og instruktører har lang erfaring fra bygg, anlegg og offshorevirksomhet. Vi setter alltid kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig opplæringen etter ønsket behov og ønsker.

Vi i Kompetansebedriften tilbyr de fleste kurs og sertifiseringer innenfor sikkerhetsopplæring innenfor yrkesfeltene:

- Arbeid i høyden
- Varme arbeider
- Kran- og løfteredskaper, Lastebilkran G8
- Tyngre maskiner
- Håndholdt arbeidsutstyr
- Truckførerkurs , Stortruck T8 og teleskoptruck C1 & C2

Vi har høy kompetanse og lang arbeidserfaring med de ulike forskjellene. Her er det ingen grunn for deg å nøle med å melde deg selv på og resten av teamet ditt på sikkerhetsopplæring. Dette vil kun gi positive resultater til bedriften din.

Våre instruktører har årelange erfaringer fra anerkjente prosjekter, og har i tillegg de pedagogiske evnene, slik at sikkerhetsopplæringen kan formes etter din arbeidsplass og arbeidsoppgaver. Deres misjon har i alle deres år vært å bevare sikkerheten på arbeidsplassen, samtidig som man effektivt får arbeidet gjort. For å klare dette er ofte sikkerhet et nøkkelord når dette gjør det trygt å arbeide samtidig som risikoen for uhell synker betraktelig når alle tenker like mye på å holde arbeidsplassen sikker. Våre instruktører ønsker å videreføre deres profesjonalitet til deg via våre kurs innen sikkerhetsopplæring. På den måten sørge for at arbeidsplasser hvor tunge redskaper eller arbeid med stor risiko skal utføres, bevarer seg så trygge som mulig.

Kompetansesenter med over 2000 deltaker hvert år

Årlig har vi omkring 2000 kursdeltakere, deriblant de fleste på sikkerhetsopplæring. Og vi ser helt klart at dette kurset har vært populært i en årrekke. De kursdeltakerne som går ut i relevant arbeid gir oss svært gode tilbakemeldinger. Vi er en bedrift som setter pris på alle slags tilbakemeldinger når dette er årsaken til hvordan vi klarer å avholde interessante og lærerike kurs. På den måten holder vi oss oppdaterte hva din bransje krever fra nettopp deg.

Kompetansebedriften sørger for at alle våre kurs innen sikkerhetsopplæring er oppdatert på nye lover og forskrifter kontinuerlig! Kompetansebedriften er en sertifisert opplæringsbedrift.

Kompetansebedriften AS er ved siden av å være kursholder for sikkerhetsopplæring på arbeidsplasser hvor tunge maskiner og redskaper benyttes, en totalleverandør av sikkerhetsprodukter og opplæring til industrien. Vår filosofi er enkel: Nøkkelen til en sikker og effektiv arbeidsdag går gjennom kunnskap og riktig utstyr. I vårt kurssenter Oslo holder vi interessante og lærerike kurs presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte. Våre kursholdere og instruktører har lang erfaring fra bygg, anlegg og offshorevirksomhet. Kompetansebedriften setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig opplæringen etter ditt behov.

Kompetansebedriften setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig 25 opplæringen etter ønsket behov. Ønsker du dermed mer informasjon om sikkerhetsopplæring kan du ta kontakt med oss på Telefon: 22 66 01 33, chatten her på siden eller sende oss en E-post: post@kompetanse- bedriften.no.
Vi vil besvare deg så fort vi har anledning.

Opplæringsmoduler

 

Kontakt oss i dag dersom du ønsker mer informasjon vedrørende våre tilbud og tjenester innen sikkerhetsopplæring.