Truck sertifikat

Truck sertifikat

På tide å ta truck sertifkat?

Vi i Kompetansebedriften er har i mange år fulgt kursdeltaker fra grunnleggende innføring til selve truck sertifikatet. Vi er ekstremt opptatt av sikkerhet, trygghet
og ansvar i våre kurs.

Når du tar truck sertifikatet hos oss skal du kunne påta deg alle arbeidsoppgaver med truck, I tillegg som du har 100% kontroll på alle ansvar- og sikkerhetsområder det medfølger å benytte truck på en arbeidsplass. Det å kjøre truck er kanskje ikke så vanskelig, men det er nok av ting å tenke på dersom du skal benytte den på en forsvarlig måte. Vårt fokus på sikkerhet gjelder ikke bare våre kursdeltakere, men også deres kollegaer og selve arbeidsplassen. Vi har opp gjennom årene vært vitne til nok av uhell som kunne vært unngått dersom kompetansen og rett fokus hadde vært på plass. I dag er det et krav fra staten at alle som benytter truck i forbindelse med arbeid må kunne vise gyldig og godkjent truck sertifkat. Dette er vi i Kompetansebedriften svært glade for.

Det trenger ikke å være vanskelig å kjøre truck, men det følger med et visst ansvar når man benytter seg av maskiner og kjøretøy på en arbeidsplass. Vi har alle hørt skrekkhistoriene med truck-ulykker på arbeidsplassen. Det er nettopp disse situasjonene vi ønsker at nettopp du skal unngå når du tar truck sertifikat hos oss. Hos oss i Kompetansebedriften lærer du å takle de mest intrikate situasjoner med en truck, samtidig som du vil lære nyttige tips på hvordan du håndterer en truck på en profesjonell måte. Våre kursholdere har mange års erfaring og vil kunne lære deg mange tips og triks. Våre kursholdere er fagfolk med lang erfaring, og som alltid har hatt fokus på sikkerheten på arbeidsplass, men også redskapene som tas i bruk. Når du tar truck sertifikat vil du raskt finne ut at våre kursholdere ønsker å videreføre fokuset på sikkerhet og ansvarlig bruk av truck på en arbeidsplass hvor uhell kan oppstå raskt.

Innhold:

Modul 1.1 Fellesdel, Kran-Truck-Maskin
Modul 2.2 Teoretisk opplæring, Løfte- og stablevogner for gods Truck
Modul 3.2 Grunnleggende praktisk opplæring, Truck
Modul 4.2 Praktisk kjøreopplæring, Truck

Totalpris: 3900,- per kursdeltaker.

Enkle servering som frukt, kaffe og te er inkludert.

Tilrettelagt etter dine behov

Alle våre kurs for truck sertifikat blir skreddersydd etter dine behov. Kanskje du
har en jobb og vet godt hva du vil, da tilrettelegges vårt kurs etter din arbeidshverdag. Dersom du ikke vet hvor du ønsker å jobbe, vil vi gjøre deg
forberedt på alle typer jobber hvor man skal bruke en truck som arbeidsverktøy.

Du kan også ta kontakt med oss på telefon eller E-post dersom du har spørsmål eller ønsker å forsikre deg om at vi kan tilby den opplæring av truck sertifikat som du selv føler du trenger, vi er svært fleksible. Alle våre instruktører har i tillegg til mange års arbeidserfaring, en pedagogisk utdanning. På den måten er de forberedt på alle type arbeidsplasser, men også i forhold til å utføre opplæring til alle typer behov.

I vårt kurssenter Oslo holder vi interessante og lærerike kurs presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte. Våre kursholdere og instruktører har lang erfaring fra arbeidsplasser hvor truck er et viktig redskap. Kompetansebedriften setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig opplæringen etter ditt behov.

Kursene våre innen truck sertifikat er tilgjengelig på Norsk, Engelsk og Polsk.

Opplæringsmoduler