Truck- og maskinutleie

         

 

Kompetansebedriften AS tilbyr utleie av Truck - Stillas og fallsikringsutstyr til norske virksomheter. Alle våre trucker, stillas og utstyr kommer med de nødvendige sertifikater, dokumenter og bruksanvisninger, samt at de naturligvis får nødvendig vedlikehold for å sikre problemfri drift. Gjennom å tilby utleie av maskiner og utstyr sørger vi for nødvendig vedlikehold og rutinemessige undersøkelser slik at truckene og alt vårt utstyr til enhver tid fungerer optimalt. For oss som er en sikkerhetsbedrift er selvfølgelig vedlikehold og service også et prioritert område for vår utleie av maskiner. Det er ingen hemmelighet at vedlikehold fører til bedre maskiner som yter mer og som varer lenger. I tillegg viser statistikkene at man unngår flere uhell ved maskiner som fungerer 100%.

Truck- utleie med primært tre truck-typer

Vår truck-utleie består i all hovedsak av tre varianter; motvektstruck, skyvemasttruck og ledetabler truck. Hvis du er ikke sikker på hvilke maskiner til utleie som passer din virksomhets behov, er det bare å kontakte oss. Du vil komme i kontakt med en fagmann med lang erfaring, og som vil forstå ditt behov ved bare noen stikkord. Det gjelder å finne den trucken som er mest effektiv for ditt bruksområde. Dersom det er er snakk om en tidsbegrenset periode kan det være lønnsomt å benytte vår truck-utleie fremfor å kjøpe en truck som knapt blir tatt i bruk.

Mer enn bare utleie av maskiner

I tillegg til utleie av maskiner, og truck- utleie tilbyr vi også en rekke kurs, blant annet Truckførerkurs T1-T2-T4. Her utdanner vi trygge og ansvarsbevisste truckførere med gode kunnskaper og ferdigheter. Dette kurset vil være tilpasset hver enkelt kursdeltakers arbeidssituasjon og kunnskaper. Det blir gitt både teoretisk og praktisk opplæring hvilket bidrar til å redusere ulykkesrisiko og uhell på arbeidsplassen. Videre vil kandidatene få god innsikt hvordan trucken er konstruert, hvordan den virker, vedlikehold og bruk.

Alt av vårt utleieutstyr er i meget god stand og sertifisert godkjent i henhold til gjeldende reger og forskrifter.

Noen av vår utleieprodukter krever Dokumentert eller sertifisert opplæring, vi kan tilby opplæring i alt utstyr som vi leier ut.

Vi i Kompetansebedriften AS forsøker å være fleksible. Alt du kan finne i vårt sortiment for utleie maskiner, kan leies pr dag, uke eller måned. På den måten trenger du ikke å betale noe mer elle ekstra utover den tiden du faktisk trenger.

Ta kontakt på telefon 22 66 01 33 eller post@kompetanse-bedriften.no

Se vår utleie vilkår her