Utleie Fallsikringsutstyr

Vi har flere aktører som kommer til oss for utleie av fallsikringsutstyr når de skal utføre arbeid i høyden. Fallsikring handler om at den som arbeider i høyden skal være trygg og gjennom utleie av fallsikringsutstyr ønsker vi å bidra til økt trygghet på norske arbeidsplasser. En undersøkelse har vist at mer enn 60 prosent av alle solgte produkter i fallsikring ikke får en lovpålagt årlig kontroll. Det betyr at man gambler med sikkerheten. Vi kommer gjerne til din virksomhet og utfører periodisk kompetent kontroll på fallsikringsutstyret.

Når du kommer til oss for utleie av fallsikringsutstyr kan du være sikker på at alt utstyr er dobbeltsjekket og sikret. Det er også viktig å huske på at det ikke bare holder med utstyr, men den som jobber i høyden og skal bruke utstyret skal ha dokumentert opplæring i bruken av dette. Alt utstyr leveres med samtlige nødvendige bruksanvisninger, sertifikater og dokumenter. Innholdet blir naturligvis tilpasset deres behov.

I tillegg til utleie av fallsikringsutstyr tilbyr vi også fallsikringskurs for ansatte som skal arbeide i store høyder. Hensikten med dette kurset er å gi kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold, samt hvilke regler for kassering som gjelder for de ulike typer sikringsutstyr.

Fallsikringsbag til utleie

Sele ExoFit Nex

Fallblokk Rebel 10m galv. wire

Krok 60 mm åpning, aluminium - automatlås