Våre Stillaskurs

Stillaskurs

 

Kompetansebedriften har flere typer stillaskurs for bruk, kontroll og bygging av stillas i flere høyder!
Vi i Kompetansebedriften bruker kun godkjente instruktører og læremateriell på alle våre stillaskurs. Dette gjør vi for at deltakerne som benytter seg av våre stillaskurs, skal få den riktige opplæringen og for å kunne gjøre sine arbeidsoppgaver med stillas på en trygg og sikker måte. Alle våre stillaskurs er i hendhold til nye endringer i kappitel 17 arbeid i høyden i forskrift om utførelse av arbeid.

Stillasbrukerkurs

Stillasbygger kurs 2-5 meter

Stillasbygger kurs 5-9 meter

Vi i Kompetansebedriften tilbyr Stillaskurs over hele landet, og kan holde kursene både på norsk, engelsk eller via tolk. Vi har et stort nettverk av tolker og kan betjene de fleste språk. Vi er stolte av å si at vi har ca 2000 kursdeltakere hvert eneste år. Samtidig får vi svært mange gode tilbakemeldinger fra våre tidligere deltakere som har deltatt på Stillaskurs. Stillasebeviset kommer du til å få bruk for i mange år, så kurset er definitivt verdt å ta.

Hvem passer kurset for?
Hovedsakelig passer stillasekurs for bygg og anleggsarbeidere, Verneombud, byggeledere, tillitsvalgte eller annet personell som skal bruke eller kontrollere stillas. Kompetansebedriften sørger for at alle våre stillaskurs og instruktører er oppdatert på nye lover og forskrifter kontinuerlig, så her trenger man ikke å være redd for å komme til et stillaskurs hvor våre fagpersoner ikke er oppdatert, heller motsatt. Kompetansebedriften er et sertifisert opplæringsbedrift og følger de lover og regler som er pålagt.

Skulle du ha spørsmål om stillasekurs - opplæring, eller noen av de andre kursene våres, må du bare ta kontakt med oss. Du kan nå oss på Telefon: 22 66 01 33, chatten her på siden eller sende oss en E-post: post@kompetanse- bedriften.no.
Vi vil besvare deg så fort vi har anledning. 

Vi kan forsikre deg om at vi kan tilpasse kurset etter dine reelle utfordringer i arbeidslivet. Kompetansebedriften AS er ved siden av å være kursholder for arbeid med stillas, en totalleverandør av sikkerhetsprodukter og opplæring til industrien. Vår filosofi er enkel: Nøkkelen til en sikker og effektiv arbeidsdag går gjennom kunnskap og riktig utstyr. I vårt kurssenter Oslo holder vi interessante og lærerike kurs presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte. Våre kursholdere og instruktører har lang erfaring fra bygg, anlegg og offshorevirksomhet.

Kompetansebedriften setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig opplæringen etter ditt behov.